За Гардения

„Гардения“ е къмпинг от висок клас, какъвто досега не познавахме по нашето Черноморие. Той е единственият морски къмпинг , който може да се ползва през цялата година.
Разположен до устието на река Караагач между Китен и Лозенец с прилежаща плажна ивица.

За Гардения

„Гардения“ е къмпинг от висок клас, какъвто досега не познавахме по нашето Черноморие. Той е единственият морски къмпинг , който може да се ползва през цялата година.
Разположен до устието на река Караагач между Китен и Лозенец с прилежаща плажна ивица- плаж Караагач.  

Всичко, което трябва да знаете

“Гардения” е единственият морски къмпинг , който може да се ползва през цялата година. Красивата природа и малкото застрояване наоколо, добрата инфраструктура и перфектната локация правят къмпинг „Гардения“ предпочитано място за почивка. На пешеходно разстояние са едни от най-хубавите плажове на Черно море  – плаж Корал и плаж Китен юг.

“Гардения”  разполага със супермаркет, ресторант на брега на морето, ресторант за бързо хранене, детски кът и съоръжения за спорт на открито и закрито.
Предстои изграждането на спа зона, кът за отдих, басейн, лятно кино и читалня / библиотека.

Сигурността му се осигурява чрез видеонаблюдение и контрол на достъпа за пешеходци и автомобили , което гарантира спокойствието на гостите.

И още...

Безплатен паркинг

Обособени два паркинга за общо 400 автомобила.

Ресторант и магазин

Супермаркет и ресторант на брега на морето

Собствен плаж

Девствен плаж само за гостите на къмпинга

Фитнес

Може да откриете фитнес на открито и закрито.

Баскетболно игрище

Баскетболно игрище за любителите на спорта.

Целогодишно ползване

Къмпингът може да се използва през цялата година.

Галерия

Какво казват гостите ни

С удоволствие ще дойдем пак! Това е най-доброто място за почивка с малко дете. Тишина. Спокойствие. Уют. Дори не е нужно да излизаш от къмпинга, има собствен плаж, ресторант, магазин, детски площадки и алеи за разходка… и фантастични закуски.

Пламен Янков

Прекрасно място за почивка на цялото семейство: мама , татко, баба и две внучета! Бунгалото е точно това, което търсех: напълно обзаведена морска къща с хотелско почистване. Чудесно място за деца! Много ми хареса липсата на автомобили в къмпинга, защото това ми даде спокойствие и децата ми свободно играеха и караха колела навсякъде. Доскоро!

Петя Тодорова

Летни оферти

За периода от 16.06 до 15.09